Γ Λυκείου

Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Στο φροντιστήριο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου, με βάση το Πρόγραμμα Σπουδών του, ξεκινούν την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις τον Ιουνιο, έτσι ώστε να ολοκληρώνεται έγκαιρα η ύλη και να πραγματοποιούνται οι επαναλήψεις με τον πιο ουσιώδη και ωφέλιμο τρόπο για τον υποψήφιο.

Οι μαθητές εξετάζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους σε έξι (6) τουλάχιστον διαγωνίσματα προσομοίωσης ανά μάθημα που παρακολουθούν, σε θέματα αυξημένης δυσκολίας, όπως αυτά των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Με τον τρόπο αυτό, ο μαθητής εξοικειώνεται με το πνεύμα και την ψυχολογία των εξετάσεων και οδεύει προς την επιτυχία.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, με την πολύχρονη εμπειρία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, τη συνεχή επιμόρφωση στο γνωστικό τους αντικείμενο και την ετήσια ανανέωση των βιβλίων – βοηθημάτων που οι ίδιοι επιμελούνται, στηρίζουν τον μαθητή στην προσπάθειά του με κάθε τρόπο και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή για να πετύχει στη σχολή πρώτης επιλογής του.Έχουμε την πληρέστερη ομάδα καθηγητών οπού διδάσκουν μόνο αντικείμενα της ειδικότητας τους.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ:
ΕΔΩ

Επιλέξτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει και στην συνέχεια επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας ώστε να ενημερωθείτε και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Δείτε (εδώ) δείγματα των εκδόσεων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δείτε (εδώ) δείγματα των εκδόσεων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στα ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ

Δείτε (εδώ) διάφορα θέματα ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Δεν επιδιώκουμε ποσοστά επιτυχίας, αλλά την απόλυτη επιτυχία

Εξάλλου δεν χρειαζεται να μιλήσουμε για εμάς.... Αφήνουμε τους βαθμούς των μαθητών μας να το κάνουν !!! Ο λόγος είναι απλός ..... Οι βαθμοί (εδώ) των γραπτών εξετάσεων και τα λόγια (εδώ) των μαθητών μας δεν λένε ποτέ ψέματα !!!