Προγράμματα Σπουδών

Aγαπητοί γονείς,

Με ευθύνη και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε ένα ευέλικτο και ποιοτικό Πρόγραμμα Σπουδών και άψογης οργάνωσης, το οποίο εφαρμόζεται πιστά από τους εγνωσμένης αξίας καθηγητές μας.

  • Μελέτη Δημοτικού: (υπό την εποπτεία του Φροντ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)
  • Μαθήματα ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ: Όλα τα μαήματα (υπό την εποπτεία του Φροντ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)
  • Μαθήματα ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ: ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ. (υπό την εποπτεία του ομίλου ΑΧΟΝ)
  • Πιστοποίηση δεξιοτήτων Η/Υ: Word, Excel, Internet, κλπ (υπό την εποπτεία του ομίλου ΑΧΟΝ)
  • Μαθήματα για ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ (υπό την εποπτεία του Φροντ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ)

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ: Συνδυάστε τα παρακάτω εκπαιδευτικά πακέτα σε μοναδικές προνομιακές τιμές με ΚΕΡΔΟΣ έως και 50%

Έχοντας γνώση του φορτωμένου προγράμματος των παιδιών (ξένες γλώσσες, μουσική, κλπ.) στοχεύουμε ακριβώς στα σημεία που είναι προαπαιτούμενα για την ομαλή πορεία του παιδιού προς τον τελικό του στόχο. Γνωρίζουμε καλά ότι τα επιβαρυμένα προγράμματα δεν προσφέρουν πολλά σε ένα μαθητή. Αντιθέτως του στερούν το βασικότερο εφόδιο που πρέπει να αποκτήσει. Την αναλυτική και κριτική σκέψη.

Έτσι τα προγράμματα σπουδών των Φροντιστηρίων ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έχουν στεγαστεί σε ένα μοντέρνο, πλήρως ανακαινισμένο κτίριο 300 τ.μ. το οποίο καλύπτει όλους τους κανόνες της σύγχρονης εκπαίδευσης σε χώρους και υποδομές με τις πιο υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Ένα πρότυπο εγκαταστάσεων εκπαίδευσης στην Χαλκίδα .

Γνωρίζουμε τι πρέπει να μάθει ο μαθητής και η κατεύθυνση μας είναι να του δώσουμε αυτή τη γνώση με σωστό και οργανωμένο τρόπο ξεκλειδώνοντας τις πύλες για την είσοδο τους στις σχολές επιλογής τους.

Επιλέξτε το πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρει μέσα από τις διαθέσιμες κατηγορίες που υπάρχουν στην στήλη δεξιά της οθόνης.

Στην συνέχεια επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας για μια προσωπική συνάντηση ώστε να ενημερωθείτε και να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.